21 Mart 2014 Cuma

İsyan Etme İtaat Et

Ağlayan Cümleler

İsyan etme itaat et derler ya kardeşim hani. Siktir et sen onları, boyun eğme, eğilme. Bil ki birsinin önünde korktuğun için eğildiğin zaman götün her zaman ulu orta açıkta kalır ve emin ol kimse o götü öyle bakir bırakmaz kardeşim. Ağlama sonra "beni acımadan siktiler" diyerek.

İsyan etme, itaat et derler ya hani kardeşim. Siktir et sen onları, eğer direnirsen vereceğin bir canın var. Şerefsizce alacağın bin nefesten, onurunla vereceğin bir can daha değerlidir. Ve emin ol asla kaybeden olmayacaksın.

İsyan etme, itaat et derler ya hani. Çünkü onların tek korkusu bu ulan. Eğer sen isyan edersen, aslında onların ne kadar güçsüz olduğunu göreceksin. Örümcek ağına düşmüş sinek sen değilsin, onların insafına ihtiyacın yok, örümcek ağına düşmüş sinek onlar ve onların senin insafına ihtiyacı var. Ya sen gücünü kullanıp hem örümceği hem de sineği ezeceksin, ya da bir örümcek ve bir sinek tarafından ezilerek öldürülen insan olarak, korkak olarak tarihe geçeceksin.

İsyan etme, itaat et derler ya hani. Siktir et sen onları.
İsyan et ulan artık,
İsyan et, itaat etme!

Özgür
21.03.2014

6 yorum:

  1. Bazen direnmek gerek
    :)
    Hoşgeldin
    :)

    YanıtlaSil
  2. Dilenmekten iyidir her zaman.
    Yok daha gelmedim, kafamda bir şey daha var yazabilirsem onu da yazıp derin sessizliğime geri dönmeyi düşünüyorum tekrar. E sonuçta öldüm ben, ölüler konuşmaz. Yazmaz da. :)

    Saygılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her fikrine saygı duyarım.
      Ve Twitter kapatılmış..

      Sil
    2. Teşekkür ederim. Ben giriyorum. Hatta Twitter kullanıcı sayısı dün geceden beri 3 milyon kişi daha artmış. Dns sağolsun. Her yasak kendi çzümünü getiriyor, bunu anlamadı öküz sürüsü.

      Sil
  3. Wouv fark etmiş mi o kadar
    :)
    Birde mimledim seni
    :)

    YanıtlaSil

Yaz da okuyalım