7 Ocak 2013 Pazartesi

Acaba

Beni tek kişilik bir hayat yaşamaya mahkum edenlerin dahi hayatlarının tek kişilik yatakta bitmesini istemem. Bir tarafı artık boş ve soğuk olsa bile bir yaşanmışlık olmalı orada. Benim hakkımda verdikleri yanlış kararların, hayatları boyunca unutamayacakları bir pişmanlık olarak kalmasını diliyorum sadece.

Pişmanlıklarında boğulmalarını değil, gece gündüz, yatıp kalkıp beni düşünmelerini değil, sadece bir acabalık yer kaplamak istiyorum insanların hayatında. Karşı penceremden gizli gizli bakmalarını değil, her karşılaşmamızda mahcup olmalarını utanmalarını değil, sadece basit bir keşke olmak istiyorum.

Peşinden o kadar koştuktan sonra basit bir kaybediş yaşamamalıyım, hep bir kenarda kalmalıyım. Büyük bir yer istemiyorum, dört odası bulunan kalbin hava boşluğuna da razıyım. Bilgisayara girmiş karantinaya alınmış ama çalışmaya devam eden bir virüs gibi,  bilinçaltında karantinada bekleyeyim ama çalışmaya devam edeyim. Belirli aralıklarla acabalar göndereyim beynine. Kana karıştırayım damarlar vasıtasıyla önce kalbine sonra da tüm vücuduna ulaştırayım mesajımı;
Acaba...
Acaba...
Acaba...

"Keşke be keşke. Keşke seven insana "Arkadaş kalalım." demenin küfür etmekten beter olacağını bilseydim. Acaba hala seviyor mu?"
Acaba...


Mission Complete



05.01.2013
Özgür

6 yorum:

  1. Keşkeler için de kıvransın emi :) arkadaş kalalım olayını bi de ara verelimi bi türlü anlayamamışımdır.. Arkadaş kalıp inim inim inleteceksin aşık edip ki arkadaş kalıp çektiğine değsin :))) çok mu acımasız oldum ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıvransın mı? Kıvransın bize ne. :)
      Aklımdan geçmiyor değil ama insan onlar kadar kalpsiz olamıyor işte. Bir de arkadaş kalalım deseler de onlar da az da olsa sevmiyor değiller.
      Acımasız olmadın daha var. :)

      Sil
    2. :))) ben genelde uzaklaşmayı tercih ediyorum ama aslında biraz uğraştırmak lazım ki içimizde patlamasın yaşadıklarımız...

      Sil
    3. En iyisini yapıyorsun uğraştırsan yine aynı olacak hiç bir şey değiştirmeyecek.

      Sil
  2. ''Dört odası bulunan kalbin hava boşluğu''na mı razısın? :))

    Çok kanaatkarsın.
    Merak etme o dediklerin katbekat fazlasıyla olacaktır.
    Emin ol bundan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanaatkar olmak zorundayım diyelim.
      Belki olur bilemiyorum, umutsuzca beklemek benim işim

      Sil

Yaz da okuyalım